D.E.V. hervat de repetities in het najaar 2022

Het Chr. Kamper Mannenkoor D.E.V. is eind augustus weer gestart met repeteren. Het eerste optreden tijdens een ‘Apeldoorn zingt’ in de Grote kerk van Apeldoorn heeft alweer plaatsgevonden. Op dit moment repeteert D.E.V. voor het concert op 1 oktober 2022 voor een concert samen met het bekende koor ‘Vox Jubilans’ uit Waddinxveen o.l.v. André van Vliet.

Geïnteresseerde zangers worden van harte uitgenodigd om vrijblijvend een van de repetities te bezoeken die op donderdagavond om 19.30 uur plaatsvinden in de “Open Hof” aan de Lelystraat te Kampen o.l.v. dirigent Gerwin van der Plaats. Het komende seizoen zal het koor zich verder voorbereiden op ‘Kampen in Concert’, de laatste vrijdag van november en op het traditionele Kerstconcert op maandag 26 december a.s.

Ook voor het komende jaar staan er weer een aantal optredens gepland waaronder in de Grote kerk te Dordrecht. Voor vragen of info kunt u de website van het koor raadplegen op www.devkampen.nl of telefonisch contact opnemen met Dhr. L. Elzerman, tel. nr: 038-2306764.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *