Kampen in Concert 2014

Kampen in Concert 14

-BEZOEK   FAM  PERRIN  1-12-2012 013klein

Op vrijdag 28 november a.s. wordt de Kamper bevolking, op uitnodiging van oud Kampenaar Dhr. Perrin uit Canada, voor de veertiende keer getrakteerd op een concert in de Bovenkerk te Kampen. Onder de naam “Kampen in Concert” zullen traditiegetrouw organist Ab Weegenaar en het Christelijk Kamper Mannenkoor D.E.V. hun medewerking verlenen.

Het gratis concert is inmiddels een begrip geworden tot ver buiten Kampen. Het mag zich dan ook verheugen in een nog steeds groeiende belangstelling. Ab Weegenaar verzorgd naast de begeleiding van het koor een viertal orgelsolo’s op het beroemde Hinsz-orgel. Het Kamper Mannenkoor zingt een gevarieerd programma van geestelijke liederen, spirituals en o.a. het bekende Zigeunerkoor van Giuseppe Verdi. Dirigent Gerwin van der Plaats bespeelt de vleugel en zal ook als baritonsolist van zich laten horen.

Het concert begint om 20.00 uur en de deuren gaan open om 19.30 uur. De toegang is gratis. Van harte welkom.

Hier leest u meer informatie over de fam. Perrin en Kampen in Concert.

2014-11-28 KIC 14 klein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>